Anno 1958

Service

Foto Anno Bakker is in 1958 opgericht. Na korte tijd verhuisden we van de Kerkstraat naar de Hoofdstraat. In november 2007 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand met meer vloeroppervlakte aan de Schutstraat waar we u, als klant nog beter van dienst kunnen zijn.

Service is bij ons het aller belangrijkste! Wij willen dat u het juiste product krijgt waar u nog jaren plezier van heeft. Dit plezier proberen wij te vergroten door een goede uitleg en voorlichting, bij sommige camera's zelfs compleet met een gratis fotocursus. Natuurlijk kunt u bij ons ten allen tijde terug komen als u vragen of problemen heeft met de door ons geleverde apparatuur.

Voor wie

Voor hobbyisten en professionals, maar ook als u alleen in de vakantie of tijdens een feestje een keer foto’s maakt, is Foto Anno Bakker een zaak die er voor zorgt dat u met die camera of accessoires naar huis gaat waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Fotografie

Studio- en reportagefotografie nemen een niet onbelangrijk deel van de activiteiten bij Foto Anno Bakker in. Voor de studiofotografie beschikken wij over een grote en gezellige studio waar u, uw familie of huisdier zich op hun gemak zullen voelen.

Test foto Ricoh theta - Spherical Image - RICOH THETA